Kvalitet

Dansk møbelfilosofi
Vår målsetting er å designe, utvikle, fremstille og markedsføre solide kvalitetsmøbler. Det har vi nå gjort i 25 år. Våre møbler skal tilføre rommet god og ærlig design, og de skal gi brukeren en behagelig opplevelse både hva angår synsinntrykk og funksjon. Produktene skal fortsatt være preget av enkelhet av ærlig design. Til en attraktiv og enkel pris.

Vårt produksjonsutstyr er topp moderne, men for å sikre høy kvalitet og etiske verdier, spiller solid håndverk fortsatt en viktig rolle i fremstillingen. Gjennom viten, forskning og knowhow har RBM bidratt til mange gode arbeidsplasser, hvor brukeren av våre møbler får korrekte ergonomiske funksjoner, komfort og individuelle tilpasningsmuligheter. Vår møbelfilosofi hyller det enkle og resulterer i møbler, som inviterer til frihet og bevegelse.

Høye krav
Våre kunder er kresne og bevisste. De stiller krav til våre produkter, vår service og vår kompetanse. Kundenes krav og ønsker motiverer alle oss som jobber hos RBM. For oss er det ikke vanskelig, tvert i mot. Vi stiller høye krav til oss selv og motiveres av våre kunders høye forventninger. Vi har som mål å overgå både oss selv og dem.

Holdbar design
Vi samarbeider med ledende designere både i Danmark og fra andre land for alltid være et skritt foran. All design har røtter i den danske møbelestetikk og tradisjon for førsteklasses design.

RBM har en stab av produktutviklere, som sammen med våre designere, videreutvikler møblene. Vi vil ikke bare lage vakre og funksjonelle møbler, men også skape optimale og ergonomiske korrekte arbeidsmiljøer.

Garantert gode produkter
RBM kan garantere, at dine nye møbler varer lenge. Veldig lenge. Vi gir derfor seks års garanti på alle våre produkter. Møblene varer selvfølgelig lenger enn det.

Sertifisert produksjon
I egenskap av en av Nord-Europas største møbelprodusenter er RBM naturligvis kvalitetssertifisert i henhold til ISO 9001, miljøsertifisert i henhold til ISO 14001 og arbeidsmiljøsertifisert i henhold til OHSAS 18001. Med denne kvalitetssertifiseringen kan du være sikker på at våre produkter og service oppfyller kravene i de inngående avtalene.

Testet for lang holdbarhet
En av grunnene til at vi kan gi lang garantitid, er, at vi tester, tester og tester møblene før de frigis til salg. Hver eneste detalj skal gjennom nåløyet for å oppnå våre høye krav til kvalitet. Akkurat som en kjede, er ikke noe møbel sterkere enn det svakeste ledd. Et møbel fra RBM har lang holdbarhet og tåler å bli sett og brukt dag etter dag, år etter år.