RBM ANA, den ultimale kantinestolen feirer 30 års jubileum

RBM ANA, en anerkjent klassiker og en av RBMs bestselgere, feirer 30 års fødselsdag med en ny retro-look. Ana er den kreative kreasjonen til den anerkjente industridesigneren Tias Eckhoff.

 

“Mye stol for pengene dine”. Det er en av grunnene til at RBM Ana ble en designsensasjon, med over 1,5 millioner solgte Ana-stoler til samlingssaler, kantiner, møterom og kafeteriaer i den nordiske regionen i løpet av de siste 30 årene.

ANA som er en av RBMs mest populære stoler, kombinerer et enkelt, minimalistisk design med et ergonomisk utformet sete. Etter tretti år er det riktig å si at denne åpenbare favoritten har blitt en retro-klassiker.

Den anerkjente designeren Tias Eckhoff som skapte Ana-stolen, relanserer den nå sammen med Scandinavian Business Seatings merkevare RBM. I forbindelse med jubileet lanseres nå stolen med fire nye lakkfarger på understellet; rød, hvit, mørk blå og grå, som matcher plastskallene i disse fargene.

“Det er spennende å oppsøke designen tretti år etter, og det gir den et nytt uttrykk” sier Eckhoff om relanserings prosjektet. “For jubileumsutgaven ønsket vi å beholde den rene, funksjonelle enkelheten som gjorde ANA så populær, men også hylle 80-årenes røtter med fargekombinasjoner som er typiske for den epoken. Som en designer er det en utrolig ære å ha mulighet til å oppsøke en opprinnelig design på nytt som har vart i flere tiår.”