Meet RBM Noor
En genialt enkel, lett og hyggelig stol
RBM Noor er en moderne klassiker som markerer en ny begynnelse. En kolleksjon av kantine- og konferansestoler som gir inspirasjon til arbeidsplasser og sosiale møtesteder.


Bli kjent med et stort utvalg av fargerike stoler som lett kan tilpasses alle formål, rom eller miljøer. En moderne klassiker med funksjonalitet og brukervennlighet, som skaper stemning, positive møter og gode øyeblikk. En kolleksjon med skandinavisk identitet og miljøbevissthet. RBM Noor markerer starten på en fornyelse av rom og relasjoner. Design: Form Us With Love, StokkeAustad, Susanne Grønlund/Grønlund Design og Scandinavian Business Seating design team.
 

Functionality

Klassisk skandinavisk kvalitet og funksjonalitet
Slank, lett, enkel å håndtere, plassere, stable, oppbevare og rengjøre. RBM Noor er skapt med tanke på velvære og behag. Den har funksjoner av høy kvalitet og en ergonomisk standard som gjør det behagelig å sitte. Et 8 mm tykt seteskall og en organisk 3D-form gir myke og brukervennlige flater, optimal kontakt og støtte. For enhver person.


Colourful
En fargerik kolleksjon med mange kombinasjonsmuligheter
Du velger selv modell, materialer og farger. Polypropylensetene kan leveres i fem farger, 3D-finersetene i eik, bøk eller mørkbeiset ask. Puter er alltid et alternativ. Rørbein eller meier kan leveres i en rekke farger og overflatebehandlinger. Det samme kan armlenene. Trebein kan leveres i oljet eller mørkbeiset eik, aluminiumsfot i svart, polert eller hvitt. RBM Noor har en modell til ethvert formål og enhver samværsform.

 

Likability
Skapt for kjærlighet ved første blikk
RBM Noor er en spennende kolleksjon av behagelige stoler som er gode å ta på, se på og oppleve. Glatte overflater med dynamiske materialkombinasjoner. Et genialt enkelt, lett og hyggelig formuttrykk.


Diversity
Stoler som kommuniserer, stoler med sjel
RBM Noor kan bidra til ethvert uttrykk og inntrykk – leken, koselig, kreativ, avant-garde, formell, forretningsmessig. Skapt for å forbedre dagliglivets relasjoner og gi liv til ethvert miljø.

 

Environmental
Alltid med tanke på et bærekraftig miljø
Et lavt karbonfotavtrykk gjør RBM Noor til et bærekraftig valg. Den er ressurseffektiv og fremstilt av miljøvennlige materialer som resirkulert aluminium, polypropylen og delvis resirkulert stål. Ny, transparent pulvermaling erstatter krom som overflatebehandling. Det er ikke brukt lim i stolen, som er skapt for å være enkel å demontere og gjenvinne, og for å oppfylle de strengeste krav til inneklima.

 


StokkeAustad
Et prisbelønnet designbyrå i Oslo, som skaper verdier gjennom design. StokkeAustad finner frem til essensen i hver designutfordring og skaper holistiske og lønnsomme løsninger. Det å se gode produkter handler ikke bare om estetikk, funksjonalitet og profitt, men også om å identifisere verdier i designprosessen.
www.stokkeaustad.com
 

Form Us With Love
Designstudioet Form Us With Love er etablert i Stockholm i Sverige. De mener en holistisk design-tilnærming er den eneste veien fremover og utfordrer det konvensjonelle med utvikling og produksjon av gjenstander, møbler og belysning som vi bruker hver eneste dag. I 2012 utnevnte Fast Company FUWL til et av verdens mest innflytelsesrike designbyråer.
www.formuswithlove.se
 

Susanne Grønlund/Grønlund Design
En viden kjent og prisbelønnet designer med lang erfaring fra design og utvikling av nye produkter i en rekke kategorier. Studioet spesialiserer seg på å øke salg gjennom nyskapende utvikling og sterkt fokus på sluttbrukernes behov. Susanne Grønlund er forankret i den skandinaviske design-tradisjonen, men ser likevel alltid etter nye veier å gå.
www.gronlunddesign.com